Стоби
Античкиот град СТОБИ, негово блиско виртуелно доживување. Почуствувајте го духот на антиката, низ многубројни фотографски прикази на уникатните експонати, монети, мозаици, скулптури, и најбитно, прошетајте...
Адреса:
Архимедова 5, П.Фах 162
1000, Скопје,
Р. Македонија
Тел и факс:
+389 2 3249 750
+389 2 3162 078
ПРОЕКТИ
Клик на мапата за пребарување по регион
Ресен Битола Кавадарци Гевгелија Валандово Струмица Неготино Прилеп Крушево Демир Хисар Охрид Струга Дебар Кичево Радовиш Берово Штип Виница Делчево Кочани Пробиштип Свети Николе Велес М.Брод Гостивар Тетово Кратово Крива Паланка Куманово Скопје
Св.Јован Крстител-Бигорски
Крај бисерните води на реката Радика, во питомите падини на Вистра во една невременска тивкост...
1
Претходно Следно
2006-2009 © Центар за дигитизација на националното наследство. Овој материјал не смее да се издава,
емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола