Манастир св. Атанасиј - с....
На 8 километри оддалеченост од градот Тетово, на југоисточното подножје на Шар Планина, лежи селото Лешок. Во т.н. Горно Лешочко маало, на надморска височина од...
Адреса:
Архимедова 5, П.Фах 162
1000, Скопје,
Р. Македонија
Тел и факс:
+389 2 3249 750
+389 2 3162 078
ПРОЕКТИ
Клик на мапата за пребарување по регион
Ресен Битола Кавадарци Гевгелија Валандово Струмица Неготино Прилеп Крушево Демир Хисар Охрид Струга Дебар Кичево Радовиш Берово Штип Виница Делчево Кочани Пробиштип Свети Николе Велес М.Брод Гостивар Тетово Кратово Крива Паланка Куманово Скопје
Манастир св. Атанасиј - с. Лешок
На 8 километри оддалеченост од градот Тетово, на југоисточното подножје на Шар Планина, лежи селото...
Тетово
Тетово, како главна градска населба има централна местоположба во Полог, на границата на рамнинските и...
Тетовски староградски песни
Од богатото и ценето наследство, од безброј прекрасни стихови, зачувано од нашиот народ и во...
Најмал етнолошки музеј во светот
Музејот каде ќе доживеете совршена презентација на македонското гостопримство, музеј кој е истовремено најмал по...
1
Претходно Следно
2006-2009 © Центар за дигитизација на националното наследство. Овој материјал не смее да се издава,
емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола