Културно наследство на градот Неготино
Територијата на општина Неготино се наоѓа во централниот дел на република Македонија, во регионот на средното Повардарие и опфаќа значителен дел од Тиквешката котлина, на...
Адреса:
Архимедова 5, П.Фах 162
1000, Скопје,
Р. Македонија
Тел и факс:
+389 2 3249 750
+389 2 3162 078
ПРОЕКТИ
Клик на мапата за пребарување по регион
Ресен Битола Кавадарци Гевгелија Валандово Струмица Неготино Прилеп Крушево Демир Хисар Охрид Струга Дебар Кичево Радовиш Берово Штип Виница Делчево Кочани Пробиштип Свети Николе Велес М.Брод Гостивар Тетово Кратово Крива Паланка Куманово Скопје
Манастир Св. Јоаким Осоговски
На околу 3 километри североисточно од градчето Крива Паланка, во прегратките на живописната столетна дабова...
Мегалитска Опсерваторија Кокино
Во 2001 година во Република Македонија, под планинскиот врв Татиќев Камен во општината Старо...
1
Претходно Следно
2006-2009 © Центар за дигитизација на националното наследство. Овој материјал не смее да се издава,
емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола