Тетовски староградски песни
Од богатото и ценето наследство, од безброј прекрасни стихови, зачувано од нашиот народ и во Тетовскиот регион. И читајќи ги нив, којзнае по кој пат,...
Адреса:
Архимедова 5, П.Фах 162
1000, Скопје,
Р. Македонија
Тел и факс:
+389 2 3249 750
+389 2 3162 078
ПРОЕКТИ
Клик на мапата за пребарување по регион
Ресен Битола Кавадарци Гевгелија Валандово Струмица Неготино Прилеп Крушево Демир Хисар Охрид Струга Дебар Кичево Радовиш Берово Штип Виница Делчево Кочани Пробиштип Свети Николе Велес М.Брод Гостивар Тетово Кратово Крива Паланка Куманово Скопје
Браќа Манаки
Творештвото на браќата Манаки внесува светлина во научната вистина за културната историја на народите на...
Хераклеа - Битола
Градот, основан од Македонскиот Цар Филип II Македонски, во себе носи белези на еден развиен...
Стоби
Античкиот град СТОБИ, негово блиско виртуелно доживување. Почуствувајте го духот на антиката, низ многубројни фотографски...
1
Претходно Следно
2006-2009 © Центар за дигитизација на националното наследство. Овој материјал не смее да се издава,
емитува, препишува и повторно дистрибуира во било која форма освен со претходна дозвола